Нужда от помощ? Обадете ни се днес
089 855 6518

Меню
Меню
Храна за гризачи, лакомства и клетки за гризачи

29.06.2021 20:28:55

Храна за гризачи, лакомства и клетки за гризачи

Храна за гризачи, лакомства, клетки и всичко друго, от което се нуждаеш, за да накараш своя домашен любимец да се чувства щастлив – ще го откриеш в Petify!

Онлайн зоомагазин Petify вече разполага с нова категория продукти за гризачите - любимите вкусове храна, лакомства и деликатеси, с които да ги глезиш, клетки и оборудване за клетки – за да се чувстват уютно, транспортни чанти и поводи – за да сте винаги заедно, дори когато сте на път.

 

Храна за гризачи

В Petify разполагаме с разнообразие от висококачествена храна, която да задоволи вкусовете на твоите зайчета, чинчили, катерички, морски свинчета, хамстери и порчета.

Храна за малки зайчета

Малките зайчета са толкова крехки, пухкави и невинни – единственото, което искаш, е да си играеш с тях по цял ден, да им се радваш и да ги мачкаш. Те обаче изискват специални грижи и пълноценното хранене е една от тях.

В Petify ще откриеш разнообразие от храна за декоративни зайци. Предлагаме храна за зайци Versele Laga и Vadigran.

Някои от храните за зайци можеш да вземеш с безплатна доставка:

20 кг Versele Laga – Crispy Muesli Rabbits – пълноценна храна за декоративни зайци

9 кг Versele Laga – Nature Cuni – пълноценна храна за мини зайчета

 

Храна за чинчили и катерички

Ако си гледаш чинчила или катеричка у дома, в онлайн зоомагазин Petify ще откриеш точно това, от което имаш нужда - храна за чинчили и храна за катерички.

За катерички ти предлагаме Versele Laga – Nature Chip – пълноценна храна за катерички.

А за своята чинчила можеш да вземеш с безплатна доставка 9 кг Versele Laga – Nature Chinchilla – пълноценна храна за чинчили.

 

Храна за морски свинчета

В Petify сме се погрижили и за морските свинчета, като специално за тях сме набавили пълноценни храни с витамин C и фибри, бисквитки, крекери и още много други.

Ето и продуктите, които можеш да вземеш с безплатна доставка:

20 кг Versele Laga – Crispy Muesli Guinea Pigs – пълноценна храна за морски свинчета

9 кг Versele Laga – Nature Cavia – пълноценна храна за морски свинчета

 

Храна за хамстери

Ако си любител на хамстерите у дома, за тях също предлагаме пълноценна храна на марките Vadigran и Versele Laga.

Купи сега с безплатна доставка 20 кг Versele Laga – Crispy Muesli Hamster & Co – пълноценна храна за хамстери.

  

Храна за дегу, джербили и плъхчета

Ако имаш нужда от храна за дегу, джербили или плъхчета, в Petify ще откриеш интересни предложения!

Versele Laga – Nature Degu – пълноценна храна за дегу

Versele Laga – Nature Gerbil – пълноценна храна за джербили

Versele Laga – Nature Rat – пълноценна храна за плъхчета

 

Храна за декоративни порчета

Ако твоят домашен любимец и най-добър приятел е декоративно порче, за него също имаме няколко изкушаващи предложения:

Versele laga Complete Ferret – пълноценна екструдирана храна за порчета

Vadigran Terra Ferret Super Premium – вкусна и пълноценна храна за декоративни порчета

 

Универсална храна за гризачи

За животинчетата с по-взискателен вкус, в Petify предлагаме универсална храна за гризачи.

Възползвай се и вземи с безплатна доставка 10 кг Versele Laga  Crispy Snack Popcorn – храна за гризачи.

 

Лакомства и деликатеси

Всички домашни любимци заслужават малки награди. Въпреки че често не слушат, дебнат да се обърнеш с гръб и започват да правят куп бели, те заслужават да получат лакомство или деликатес просто ей така, от любов.

В онлайн зоомагазин Petify предлагаме лакомства за зайчета и други гризачи, както и деликатеси на марките Versele Laga и JRS. Не се колебай, а зарадвай своя домашен любимец!

Можеш да вземеш с безплатна доставка Versele Laga – Peas Flakes – грах на люспи (жълт и зелен).

 

Клетки за гризачи

Клетката е мястото, в което гризачите прекарват по-голямата част от живота си. Тя е техният дом, тяхната крепост. За да се чувстват уютно, гризачите имат нужда от клетка, която им предоставя комфорт, пространство и забавление. В онлайн зоомагазин Petify можеш да откриеш клетки за морски свинчета, клетки за порчета, за малки зайчета, мишки, джербили, плъхове, хамстери.

Клетки за малки зайчета

Ние, от Petify, ти препоръчваме новия модел Ferplast Casita – клетка за гризачи, изключително подходящ за малки зайчета. А ако си привърженик на дървените клетки за малки зайчета ти предлагаме Ferplast Arena – дървена клетка, налична в три размера.

 

Клетки за порчета

Ако твоят домашен любимец е декоративно порче, ето нашите предложения за клетка, всички с безплатна доставка:

Ferplast JENNY - клетка за порчета - 80 x 50 x 79,5 cм.  – просторна клетка с вътрешни пластмасови рафтове, свързани с тръби, стълбичка

Ferplast FURAT - клетка за порчета - 78 х 48 х 70 см. – с лакирана телена мрежа, основа, рамка и пластмасови колони – за да бъде домашният ти любимец защитен                                           

Ferplast FURET TOWER - клетка за порчета - 75 х 80 х 161 см. – просторна клетка за порчета на два етажа

 

Клетки за морски свинчета

Ето някои модели клетки за морски свинчета, които Petify предлага с безплатна доставка:

Ferplast CAVIE 60 - клетка за морски свинчета - 58 / 38 / 31 см.

Ferplast CAVIE 15 - клетка за гризачи - 70 х 47 х 37,5 см.

 

Клетки за мишки, джербили и плъхове

Ferplast GABRY - клетка за гризачи

 

Клетки за хамстери

За любимите ти хамстерчета предоставяме богато разнообразие от модели клетки:

Ferplast STADIUM - клетка за хамстери - 49х34х33 см.

Ferplast LAURA - оборудвана клетка за хамстери - 46 х 29,5 х 37,5 см.

Ferplast COMBI 1 FUN - оборудвана клетка за хамстери на два етажа - 40,5 x 29,5 x 32,5 см.

 

Оборудване за клетки на гризачи

За да бъде клетката на домашния ти любимец по-комфортна, предлагаме:

Versele Laga - Chinchilla Bathing Sand - пясък за къпане на чинчили (1.3/20 кг.)

Versele Laga - Oropharma Deodo Odour Control Pine - деодорант на прах за клетки на малки животни - гризачи, зайци и порчета със свеж боров аромат (230 гр.)

Versele Laga - Woodchips - талаш (1 кг.)

 

Транспортни чанти и поводи

Ако ти предстои пътуване и искаш домашният ти любимец също да види красотата на света, предлагаме да му вземеш Ferplast ALADINO - трансп.чанта за дребни животни. Предлагаме и поводи за зайци, морски свинчета и хамстери.

 

Petify – доставяме доза щастие!

В нашия онлайн зоомагазин можеш да откриеш всичко, от което имаш нужда, за да направиш своя домашен любимец истински щастлив!

Поръчай с безплатна доставка до цялата страна, при поръчка над 50 лв.!

Свържи се с нас на тел.: 087 996 5857 и поръчай през нашия онлайн зоомагазин: https://petify.bg/

Последвай ни и във Facebook и Instagram!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Petify

Petify

Храна за гризачи, лакомства и клетки за гризачи

Храна за гризачи, лакомства и клетки за гризачи

Храна за гризачи, лакомства, клетки и всичко друго, от което се нуждаеш, за да накараш своя домашен любимец да се чувства щастлив – ще го откриеш в Petify! Храна за гризачи, лакомства, клетки и всичко друго, от което се нуждаеш, за да накараш своя домашен любимец да се чувства щастлив – ще го откриеш в Petify! 2021-06-29T20:28:59+03:00 Храна за гризачи, лакомства и клетки за гризачи

<p>Храна за гризачи, лакомства, клетки и всичко друго, от което се нуждаеш, за да накараш своя домашен любимец да се чувства щастлив &ndash; ще го откриеш в Petify!</p> <p>Онлайн зоомагазин Petify вече разполага с нова категория продукти за <a href="https://petify.bg/category/grizachi" title="За гризачи">гризачите</a> - любимите вкусове храна, лакомства и деликатеси, с които да ги глезиш, клетки и оборудване за клетки &ndash; за да се чувстват уютно, транспортни чанти и поводи &ndash; за да сте винаги заедно, дори когато сте на път.</p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <h2><strong>Храна за гризачи</strong></h2> <p>В Petify разполагаме с разнообразие от <a href="https://petify.bg/category/hrani-1" title="Висококачествена храна за гризачи">висококачествена храна</a>, която да задоволи вкусовете на твоите зайчета, чинчили, катерички, морски свинчета, хамстери и порчета.</p> <h3><a href="https://petify.bg/category/hrana-za-malki-zaycheta" title="Храна за малки зайчета"><strong>Храна за малки зайчета</strong></a></h3> <p>Малките зайчета са толкова крехки, пухкави и невинни &ndash; единственото, което искаш, е да си играеш с тях по цял ден, да им се радваш и да ги мачкаш. Те обаче изискват специални грижи и пълноценното хранене е една от тях.</p> <p>В Petify ще откриеш разнообразие от храна за декоративни зайци. Предлагаме храна за зайци Versele Laga и Vadigran.</p> <p>Някои от храните за зайци можеш да вземеш с безплатна доставка:</p> <p>20 кг <a href="https://petify.bg/product/versele-laga-crispy-muesli-rabbits-palnocenna-hrana-za-dekorativni-zayci-127520-kg">Versele Laga &ndash; Crispy Muesli Rabbits &ndash; пълноценна храна за декоративни зайци</a></p> <p>9 кг <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-nature-cuni-palnocenna-hrana-za-mini-zaycheta-0700239-kg">Versele Laga &ndash; Nature Cuni &ndash; пълноценна храна за мини зайчета</a></span></p> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/versele-laga-nature-cuni-palnocenna-hrana-za-mini-zajceta-0-7002-39-kg-image_60436ede120b1_600x600.jpeg" class="aligncenter" /></p> <p></p> <h3><a href="https://petify.bg/category/hrana-za-chinchili-i-katerichki" title="Храна за чинчили и катерички"><strong>Храна за чинчили и катерички</strong></a></h3> <p>Ако си гледаш чинчила или катеричка у дома, в онлайн зоомагазин Petify ще откриеш точно това, от което имаш нужда - храна за чинчили и храна за катерички.</p> <p>За катерички ти предлагаме <span><a href="https://petify.bg/product/razprodajba-versele-laga-nature-chip-palnocenna-hrana-za-katerichki-700-gr">Versele Laga &ndash; Nature Chip &ndash; пълноценна храна за катерички</a></span>.</p> <p>А за своята чинчила можеш да вземеш с безплатна доставка 9 кг <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-nature-chinchilla-palnocenna-hrana-za-chinchili-0700239-kg">Versele Laga &ndash; Nature Chinchilla &ndash; пълноценна храна за чинчили</a></span>.</p> <p>&nbsp;</p> <h3><a href="https://petify.bg/category/hrana-za-morski-svincheta" title="Храна за морски свинчета"><strong>Храна за морски свинчета </strong></a></h3> <p>В Petify сме се погрижили и за морските свинчета, като специално за тях сме набавили пълноценни храни с витамин C и фибри, бисквитки, крекери и още много други.</p> <p>Ето и продуктите, които можеш да вземеш с безплатна доставка:</p> <p>20 кг <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-crispy-muesli-guinea-pigs-palnocenna-hrana-za-morski-svincheta-0400127520-kg">Versele Laga &ndash; Crispy Muesli Guinea Pigs &ndash; пълноценна храна за морски свинчета</a></span></p> <p>9 кг <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-nature-cavia-palnocenna-hrana-za-morski-svincheta-0700239-kg">Versele Laga &ndash; Nature Cavia &ndash; пълноценна храна за морски свинчета</a></span></p> <p>&nbsp;</p> <h3><a href="https://petify.bg/category/hrana-za-hamsteri" title="Храна за хамстери"><strong>Храна за хамстери</strong></a></h3> <p>Ако си любител на хамстерите у дома, за тях също предлагаме пълноценна храна на марките Vadigran и Versele Laga.</p> <p>Купи сега с безплатна доставка 20 кг <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-crispy-muesli-hamster-co-palnocenna-hrana-za-hamsteri-0400120-kg">Versele Laga &ndash; Crispy Muesli Hamster &amp; Co &ndash; пълноценна храна за хамстери</a></span>.</p> <p>&nbsp;&nbsp;</p> <h3><a href="https://petify.bg/category/hrana-za-degu-djerbili-plahcheta" title="Храна за дегу, джербили и плъхчета"><strong>Храна за дегу, джербили и плъхчета</strong></a></h3> <p>Ако имаш нужда от храна за дегу, джербили или плъхчета, в Petify ще откриеш интересни предложения!</p> <p><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-nature-degu-palnocenna-hrana-za-degu-700-gr">Versele Laga &ndash; Nature Degu &ndash; пълноценна храна за дегу</a></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/razprodajba-versele-laga-nature-gerbil-palnocenna-hrana-za-djerbili-700-gr">Versele Laga &ndash; Nature Gerbil &ndash; пълноценна храна за джербили</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/razprodajba-versele-laga-nature-rat-palnocenna-hrana-za-plahcheta-700-gr">Versele Laga &ndash; Nature Rat &ndash; пълноценна храна за плъхчета</a></span></p> <p>&nbsp;</p> <h3><a href="https://petify.bg/category/hrana-za-dekorativni-porcheta" title="Храна за декоративни порчета"><strong>Храна за декоративни порчета</strong></a></h3> <p>Ако твоят домашен любимец и най-добър приятел е декоративно порче, за него също имаме няколко изкушаващи предложения:</p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-complete-ferret-palnocenna-ekstrudirana-hrana-za-porcheta-750-gr">Versele laga Complete Ferret &ndash; пълноценна екструдирана храна за порчета</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/vadigran-terra-ferret-super-premium-vkusna-i-palnocenna-hrana-za-dekorativni-porcheta-800-gr">Vadigran Terra Ferret Super Premium &ndash; вкусна и пълноценна храна за декоративни порчета</a></span></p> <p>&nbsp;</p> <h3><a href="https://petify.bg/category/universalna-hrana-za-grizachi" title="Универсална храна за гризачи"><strong>Универсална храна за гризачи</strong></a></h3> <p>За животинчетата с по-взискателен вкус, в Petify предлагаме универсална храна за гризачи.</p> <p>Възползвай се и вземи с безплатна доставка 10 кг <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-crispy-snack-popcorn-hrana-za-grizachi-065010-kg">Versele Laga&nbsp; Crispy Snack Popcorn &ndash; храна за гризачи</a></span>.</p> <p>&nbsp;</p> <h2><strong>Лакомства и деликатеси</strong></h2> <p>Всички домашни любимци заслужават малки награди. Въпреки че често не слушат, дебнат да се обърнеш с гръб и започват да правят куп бели, те заслужават да получат <a href="https://petify.bg/category/lakomstva-i-delikatesi-2" title="Лакомства и деликатеси за гризачи">лакомство или деликатес</a> просто ей така, от любов.</p> <p>В онлайн зоомагазин Petify предлагаме лакомства за зайчета и други гризачи, както и деликатеси на марките Versele Laga и JRS. Не се колебай, а зарадвай своя домашен любимец!</p> <p>Можеш да вземеш с безплатна доставка <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-peas-flakes-grah-na-lyuspi-jalt-i-zelen-15-kg">Versele Laga &ndash; Peas Flakes &ndash; грах на люспи (жълт и зелен)</a></span>.</p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <h2><a href="https://petify.bg/category/kletki" title="Клетки за гризачи"><strong>Клетки за гризачи</strong></a></h2> <p>Клетката е мястото, в което гризачите прекарват по-голямата част от живота си. Тя е техният дом, тяхната крепост. За да се чувстват уютно, гризачите имат нужда от клетка, която им предоставя комфорт, пространство и забавление. В онлайн зоомагазин Petify можеш да откриеш клетки за морски свинчета, клетки за порчета, за малки зайчета, мишки, джербили, плъхове, хамстери.</p> <h3><strong>Клетки за малки зайчета</strong></h3> <p>Ние, от Petify, ти препоръчваме новия <span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-casita-kletka-za-grizachi">модел Ferplast Casita &ndash; клетка за гризачи</a></span>, изключително подходящ за малки зайчета. А ако си привърженик на дървените клетки за малки зайчета ти предлагаме <span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-arena-darvena-kletka-za-malki-zaycheta">Ferplast Arena</a></span> &ndash; дървена клетка, налична в три размера.</p> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/ferplast-casita-kletka-za-grizaci-image_60379f180c575_1280x1280.jpeg" class="aligncenter" /></p> <h3><strong>Клетки за порчета</strong></h3> <p>Ако твоят домашен любимец е декоративно порче, ето нашите предложения за клетка, всички с безплатна доставка:</p> <p><a href="https://petify.bg/product/ferplast-jenny-kletka-za-porcheta-80-x-50-x-795-cm">Ferplast JENNY - клетка за порчета - 80 x 50 x 79,5 cм. &nbsp;&ndash; просторна клетка с вътрешни пластмасови рафтове, свързани с тръби, стълбичка</a></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-furat-kletka-za-porcheta-78-h-48-h-70-sm">Ferplast FURAT - клетка за порчета - 78 х 48 х 70 см.</a></span> &ndash; с лакирана телена мрежа, основа, рамка и пластмасови колони &ndash; за да бъде домашният ти любимец защитен&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-furet-tower-kletka-za-porcheta-75-h-80-h-161-sm">Ferplast FURET TOWER - клетка за порчета - 75 х 80 х 161 см.</a></span> &ndash; просторна клетка за порчета на два етажа</p> <p>&nbsp;</p> <h3><strong>Клетки за морски свинчета</strong></h3> <p>Ето някои модели клетки за морски свинчета, които Petify предлага с безплатна доставка:</p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-cavie-60-kletka-za-morski-svincheta-58-38-31-sm">Ferplast CAVIE 60 - клетка за морски свинчета - 58 / 38 / 31 см.</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-cavie-15-kletka-za-grizachi-70-h-47-h-375-sm">Ferplast CAVIE 15 - клетка за гризачи - 70 х 47 х 37,5 см.</a></span></p> <p>&nbsp;</p> <h3><strong>Клетки за мишки, джербили и плъхове</strong></h3> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-gabry-kletka-za-grizachi">Ferplast GABRY - клетка за гризачи</a></span></p> <p>&nbsp;</p> <h3><strong>Клетки за хамстери</strong></h3> <p>За любимите ти хамстерчета предоставяме богато разнообразие от модели клетки:</p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-stadium">Ferplast STADIUM - клетка за хамстери - 49х34х33 см.</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-laura-oborudvana-kletka-za-hamsteri-46-h-295-h-375-sm">Ferplast LAURA - оборудвана клетка за хамстери - 46 х 29,5 х 37,5 см.</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-combi-1-fun-oborudvana-kletka-za-hamsteri-na-dva-etaja-405-x-295-x-325-sm">Ferplast COMBI 1 FUN - оборудвана клетка за хамстери на два етажа - 40,5 x 29,5 x 32,5 см.</a></span></p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <h2><a href="https://petify.bg/category/oborudvane-za-kletki-za-malki-jivotni" title="Оборудване за клетки на гризачи"><strong>Оборудване за клетки на гризачи</strong></a></h2> <p>За да бъде клетката на домашния ти любимец по-комфортна, предлагаме:</p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-chinchilla-bathing-sand-pyasak-za-kapane-na-chinchili-1320-kg">Versele Laga - Chinchilla Bathing Sand - пясък за къпане на чинчили (1.3/20 кг.)</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-oropharma-deodo-odour-control-pine-deodorant-na-prah-za-kletki-na-malki-jivotni-grizachi-zayci-i-porcheta-sas-svej-borov-aromat-230-gr">Versele Laga - Oropharma Deodo Odour Control Pine - деодорант на прах за клетки на малки животни - гризачи, зайци и порчета със свеж боров аромат (230 гр.)</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-woodchips-talash-1-kg">Versele Laga - Woodchips - талаш (1 кг.)</a></span></p> <p>&nbsp;</p> <h2><strong><a href="https://petify.bg/category/transportni-chanti" title="Транспортни чанти за гризачи">Транспортни чанти</a> и поводи</strong></h2> <p>Ако ти предстои пътуване и искаш домашният ти любимец също да види красотата на света, предлагаме да му вземеш <span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-aladino-transpchanta-za-drebni-jivotni">Ferplast ALADINO - трансп.чанта за дребни животни</a></span>. Предлагаме и поводи за <span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-ny-rab-povod-izlojben-za-zayci">зайци</a></span>, <span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-ny-rod-harness-povod-za-morski-svincheta">морски свинчета</a></span> и <span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-ny-ham-povod-izlojben-zahamsteri">хамстери</a></span>.</p> <p>&nbsp;</p> <h2><strong>Petify &ndash; доставяме доза щастие!</strong></h2> <p>В нашия <a href="https://petify.bg/category/vsichki-produkti" title="Онлайн зоомагазин Petify">онлайн зоомагазин</a><span>&nbsp;</span>можеш да откриеш всичко, от което имаш нужда, за да направиш своя домашен любимец истински щастлив!</p> <p>Поръчай с безплатна доставка до цялата страна, при поръчка над 50 лв.!</p> <p>Свържи се с нас на тел.: 087 996 5857 и поръчай през нашия онлайн зоомагазин:<span>&nbsp;</span><a href="https://petify.bg/">https://petify.bg/</a></p> <p><span>Последвай ни и във&nbsp;</span><a href="https://www.facebook.com/petcarebul" title="Petcare-bg">Facebook</a><span>&nbsp;и&nbsp;</span><a href="https://www.instagram.com/petcarebg/" title="Petcare Bulgaria">Instagram</a><span>!</span></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки