Нужда от помощ? Обадете ни се днес
089 855 6518

Меню
Меню
Храна за папагали и птици, клетки, лакомства и грижа за птици

21.06.2021 13:53:28

Храна за папагали и птици, клетки, лакомства и грижа за птици

Храна за папагали и птици, клетки, лакомства и деликатеси – вече можеш да откриеш всичко нужно за правилната грижа за птици в онлайн зоомагазин Petify.

В новата категория продукти на Petify ще откриеш храни, лакомства и деликатеси, както и минерални и хранителни добавки за птици. Погрижили сме се крилатите ти приятелчета да се чувстват уютно, като предлагаме различни видове волиери и клетки, люлки, кацали, пясък и торф. В онлайн зоомагазин Petify можеш да откриеш също играчки, стълби и вани за птици, с които те да се забавляват, докато ти не си у дома.

Храни за папагали и птици

Тайната за това твоите домашни птички да бъдат енергични и в отлично здравословно състояние се крие в пълноценното хранене.

Онлайн зоомагазин Petify предлага богат избор от висококачествена храна за птици от различни видове на марката Versele Laga. При нас ще откриеш храни за папагали от различни породи – храна за папагали корела, храна за папагали жако, храна за финки и екзотични, храна за канарчета.

Храна за средни папагали

За средни папагали предлагаме храна на марката Versele Laga. Някои от продуктите можеш да вземеш с безплатна доставка:

5 kg Мека яйчна храна Versele Laga – Gold Patee Parakeet and Parrots

Суха яйчна храна Versele Laga Eggfood

Versele Laga – Tropical Patee Premium.

 

Храна за големи папагали

За големи папагали при нас ще откриеш богато разнообразие от храни. Голяма част от тях в момента предлагаме с безплатна доставка:

15 kg Exotic Nut mix – храна за големи папагали с ядки

15 kg Exotic Fruit mix – храна за големи папагали с екзотични плодове. В нея те ще познаят вкусовете на любимите си папая, ананас, кайсия.

4 kg Nutribird P15 Original – пълноценна екструдирана храна за големи папагали

За папагали макао, електус, качулати папагали и африкански сив папагал предлагаме 3 kg Nutribird A19 – храна за ръчно хранене на папагали.

За пернатите приятелчета, които обожават плодовете, както и за по-ефективна работа на храносмилателната им система, препоръчваме Standart Prestige Parrot Mega Fruit – за големи папагали с добавени плодове.

20 kg Germination Seeds Parrots - Смес от семена за покълване, специално подбрани, заради способността им да покълват.

15 kg Premium Prestige African Parrot - пълноценна храна за африкански големи папагали

Ако отглеждаш папагали за развъждане, ветеринарите препоръчват използваната в световен мащаб на пълноценна екструдирана храна Nutribird P19 Original, както и Nutribird P19 Tropical с тропически плодове.

 

Храна за вълнисти папагали

В Petify ще откриеш и храна за вълнисти папагали, а някои видове можеш да поръчаш с безплатна доставка:

5 kg Gold Patee Small Parakeet - мека яйчна храна за малки папагали

Eggfood dry small Parakeets - суха яйчна храна за вълнисти и малки папагали. Подходяща е за подрастващи и зрели птици в период на развъждане и растеж. Обогатена е на флорастимул, L-карнитин и омега 3 – мастни киселини.

Classic Small Parakeet - пълноценна храна за малки и вълнисти папагали

 

 

Храна за финки и екзотични

В случай че у дома отглеждаш финки или екзотични птици, ето някои от нашите предложения:

Premium Tropical Finches – пълноценна храна за тропически финки

PREMIUM EUROPIAN FINCHES – пълноценна храна за европейски финки

 

Храна за канарчета

Ако си любител на отглеждането на канарчета у дома, в Petify ще откриеш изкушаващи предложения за различни видове храна – суха и мека храна за канарчета, храна за новоизлюпени канарчета, семена за покълване. А с някои от продуктите ни получаваш и безплатна доставка!

Orolux Gold Patee – мека яйчна храна за жълти канари и за червени канари

Breedingfood Bianco – суха яйчна храна за бели канари и жълти канари

Germination seeds canary – семена за покълване на канари

 

Храна за насекомоядни и плодоядни птици

За насекомоядните птици сме приготвили апетитен микс от сушени насекоми Orlux Insect Mix, както и пълноценна екструдирана храна за дребни и големи насекомоядни и плодоядни птици.

 

 

Лакомства за папагали и птици и деликатеси

Награждавай птичките, които отглеждаш, като им предоставяш възможността да вкусят удоволствието чрез лакомства и деликатеси.

Подари забавление на домашния си любимец с играчка лакомство JR Farm Birds Natural gourmet string small.


 

Минерални и хранителни добавки за птици

За подсилване на червения цвят на окраската, за да бъде тя красива и равномерно червена, предлагаме Oropharma Can – Tax – оцветител за интензивен червен цвят.

За да бъде в безупречно здравословно състояние и да няма проблеми с храносмилателната система, без стомашно-чревни разстройства, давай на своята птичка Oropharma Oro-Digest – хранителна добавка за оптимален хранителен баланс

 

Пясък и торф

Versele Laga Shell Sand Premium Marine - пясък от черупки от стриди, мидени черупки, морски минерали и семена от анасон

Versele Laga - Terra Mix - естествен торф за птици

 

Волиери и клетки за птици

Домът на твоята птица е нейната клетка. Ние, от Petify, сме се погрижили да предоставим на теб и твоята птичка богато разнообразие от малки и големи клетки за папагали и кафези за птици. При нас ще откриеш онази дървена клетка за птици или клетка за канарчета, от която имаш нужда, за да подариш на пернатия си приятел удобство и уют.

Малки клетки за папагали и птици

Ferplast LUNA 1 - клетка за птици - 40 / 23.5 / 38.5 cм.

Ferplast PAGODA White - клетка за птици - 47x29,5x50 cм

Ferplast REGINA BRASS - клетка за птици - 32.5 / 49 cм.

Ferplast LUNA 2 Antique Brass - клетка за птици - 45x25x45,5 cм

 

Средно големи клетки за папагали и други птици

Ferplast PALLADIO Black - клетка за птици в два размера - 49х30х65 см и 59х33х75 см

Ferplast BALI WHITE - клетка за птици - 43.5 / 68.5 см.

Ferplast REKORD - клетка за птици - 59х33х57см

 

Големи клетки за папагали и други птици

Ferplast CANTO Black - клетка за птици - 71 х 38 х 60,5 см.

Ferplast PIANO 6 - клетка за птици - 87х46,5х70 см

Ferplast BRIO MINI - клетка за птици - 73,5 x 60,5 x 160 cм.

Дървени клетки за папагали и други птици

Ferplast HEMMY - дървена къща за птици на колела - 84,5 х 65,5 х 165 cм.

Ferplast WILMA - дървена волиера за птици - 83 / 67 / 158,5 см.

 

Оборудване за клетки за птици

С новата ни категория „Птици“ можеш да откриеш и оборудване за клетките на твоите крилати домашни любимци. Можеш да вземеш с безплатна доставка различни видове стойки за клетки на марката Ferplast:

Ferplast STAND F 1 - стойка за клетки LUNA, REKORD 1, GIUSY - бяла

Ferplast STAND F 3 - стойка за клетка REGINA

Ferplast SUMET 63 WOOD - дървена стойка за клетка GRETA

Ferplast STAND F 54 - стойка за клетка за птици - кафява

 

Грижа за птиците

При грижата за доброто храносмилане, дейността на стомаха и отличното усвояване на храната, ти препоръчваме Versele Laga - Oropharma Probi - Zyme - комбинация от пробиотици и ензими за чревния тракт.

 

Petify – доставяме доза щастие!

В нашия онлайн зоомагазин можеш да откриеш всичко, от което имаш нужда, за да направиш своя домашен любимец истински щастлив!

Поръчай с безплатна доставка до цялата страна, при поръчка над 50 лв.!

Свържи се с нас на тел.: 087 996 5857 и поръчай през нашия онлайн зоомагазин: https://petify.bg/

Последвай ни и във Facebook и Instagram!

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Птици

Птици

Храна за папагали и птици, клетки, лакомства и грижа за птици

Храна за папагали и птици, клетки, лакомства и грижа

Храна за папагали и птици, клетки, лакомства и деликатеси – вече можеш да откриеш всичко нужно за правилната грижа за птици в онлайн зоомагазин Petify. Храна за папагали и птици, клетки, лакомства и деликатеси – вече можеш да откриеш всичко нужно за правилната грижа за птици в онлайн зоомагазин Petify. 2021-06-21T13:53:42+03:00 Храна за папагали и птици, клетки, лакомства и грижа за птици

<p><strong>Храна за папагали и птици,</strong> <strong>клетки, лакомства и деликатеси</strong> &ndash; вече можеш да откриеш всичко нужно за правилната грижа за <a href="https://petify.bg/category/ptici" title="Птици">птици</a> в онлайн зоомагазин Petify.</p> <p>В новата категория продукти на Petify ще откриеш храни, лакомства и деликатеси, както и минерални и хранителни добавки за птици. Погрижили сме се крилатите ти приятелчета да се чувстват уютно, като предлагаме различни видове волиери и клетки, люлки, кацали, пясък и торф. В онлайн зоомагазин Petify можеш да откриеш също играчки, стълби и вани за птици, с които те да се забавляват, докато ти не си у дома.</p> <p></p> <h2><strong>Храни за папагали и птици</strong></h2> <p>Тайната за това твоите домашни птички да бъдат енергични и в отлично здравословно състояние се крие в пълноценното хранене.</p> <p>Онлайн зоомагазин Petify предлага богат избор от висококачествена <a href="https://petify.bg/category/hrana" title="Храна за птици">храна за птици</a> от различни видове на марката Versele Laga. При нас ще откриеш храни за папагали от различни породи &ndash; храна за папагали корела, храна за папагали жако, храна за финки и екзотични, храна за канарчета.</p> <h3><a href="https://petify.bg/category/hrana-za-sredni-papagali" title="Храна за средни папагали"><strong>Храна за средни папагали</strong></a></h3> <p>За средни папагали предлагаме храна на марката Versele Laga. Някои от продуктите можеш да вземеш с безплатна доставка:</p> <p>5 kg <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-gold-patee-parakeet-and-parrots-meka-yaychna-hrana-za-sredni-i-golemi-papagali-15-kg">Мека яйчна храна Versele Laga &ndash; Gold Patee Parakeet and Parrots</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-eggfood-suha-yaychna-hrana-za-sredni-i-golemi-papagali-4-kg">Суха яйчна храна Versele Laga Eggfood</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-tropical-patee-premium-hrana-za-sredni-papagali-opakovka-5-kg">Versele Laga &ndash; Tropical Patee Premium</a></span>.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/versele-laga-gold-patee-parakeet-and-parrots-meka-ajcna-hrana-za-sredni-i-golemi-papagali-15-kg-image_604120074bec8_600x600.jpeg" class="aligncenter" width="335" height="336" /></p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <h3><a href="https://petify.bg/category/hrana-za-golemi-papagali" title="Храна за големи папагали"><strong>Храна за големи папагали</strong></a></h3> <p>За големи папагали при нас ще откриеш богато разнообразие от храни. Голяма част от тях в момента предлагаме с безплатна доставка:</p> <p>15 kg <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-exotic-nut-mix-hrana-za-golemi-papagali-s-yadki-075015-kg">Exotic Nut mix &ndash; храна за големи папагали с ядки</a></span></p> <p>15 kg <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-exotic-fruit-mix-hrana-za-golemi-papagali-s-ekzotichni-plodove-060015-kg">Exotic Fruit mix &ndash; храна за големи папагали с екзотични плодове</a></span>. В нея те ще познаят вкусовете на любимите си папая, ананас, кайсия.</p> <p>4 kg <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-nutribird-r15-original-palnocenna-ekstrudirana-hrana-za-golemi-papagali-14-kg">Nutribird P15 Original &ndash; пълноценна екструдирана храна за големи папагали</a></span></p> <p>За папагали макао, електус, качулати папагали и африкански сив папагал предлагаме 3 kg <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-nutribird-a19-za-rachno-hranene-na-bebeta-golemi-papagali-3-kg">Nutribird A19 &ndash; храна за ръчно хранене на папагали</a></span>.</p> <p>За пернатите приятелчета, които обожават плодовете, както и за по-ефективна работа на храносмилателната им система, препоръчваме <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-prestige-parrots-fruit-mega-hrana-za-golemi-papagali-s-dobaveni-plodove-15-kg">Standart Prestige Parrot Mega Fruit &ndash; за големи папагали с добавени плодове</a></span>.</p> <p>20 kg <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-germination-seeds-parrots-semena-za-pokalvane-za-golemi-papagali-20-kg">Germination Seeds Parrots</a></span> - Смес от семена за покълване, специално подбрани, заради способността им да покълват.</p> <p>15 kg <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-premium-prestige-african-parrot-palnocenna-hrana-za-afrikanski-golemi-papagali-15-kg">Premium Prestige African Parrot</a></span> - пълноценна храна за африкански големи папагали</p> <p>Ако отглеждаш папагали за развъждане, ветеринарите препоръчват използваната в световен мащаб на пълноценна <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-nutribird-r19-original-palnocenna-ekstrudirana-hrana-za-golemi-papagali-10-kg">екструдирана храна Nutribird P19</a></span><span> Original</span>, както и <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-nutribird-r19-tropical-palnocenna-ekstrudirana-hrana-za-golemi-papagali-10-kg">Nutribird P19 Tropical</a></span> с тропически плодове.</p> <p>&nbsp;</p> <h3><a href="https://petify.bg/category/hrana-za-valnisti-papagali" title="Храна за вълнисти папагали"><strong>Храна за вълнисти папагали</strong></a></h3> <p>В Petify ще откриеш и храна за вълнисти папагали, а някои видове можеш да поръчаш с безплатна доставка:</p> <p>5 kg <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-gold-patee-small-parakeet-meka-yaychna-hrana-za-malki-papagali-025015-kg">Gold Patee Small Parakeet - мека яйчна храна за малки папагали</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-eggfood-dry-small-parakeets-suha-yaychna-hrana-za-valnisti-i-malki-papagali">Eggfood dry small Parakeets - суха яйчна храна за вълнисти и малки папагали</a></span>. Подходяща е за подрастващи и зрели птици в период на развъждане и растеж. Обогатена е на флорастимул, L-карнитин и омега 3 &ndash; мастни киселини.</p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-classic-small-parakeet-palnocenna-hrana-za-malki-i-valnisti-papagali-20-kg">Classic Small Parakeet - пълноценна храна за малки и вълнисти папагали</a></span></p> <p><strong>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/versele-laga-eggfood-dry-small-parakeets-suha-ajcna-hrana-za-valnisti-i-malki-papagali-image_6051bfc755202_600x600.jpeg" class="aligncenter" width="373" height="373" /></strong></p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <h3><a href="https://petify.bg/category/hrana-za-finki-i-ekzotichni" title="Храна за финки и екзотични"><strong>Храна за финки и екзотични</strong></a></h3> <p>В случай че у дома отглеждаш финки или екзотични птици, ето някои от нашите предложения:</p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-premium-tropical-finches-palnocenna-hrana-za-tropicheski-finki-1-kg">Premium Tropical Finches &ndash; пълноценна храна за тропически финки</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-premium-europian-finches-palnocenna-hrana-za-evropeyski-finki-1-kg">PREMIUM EUROPIAN FINCHES &ndash; пълноценна храна за европейски финки</a></span></p> <p>&nbsp;</p> <h3><a href="https://petify.bg/category/hrana-za-kanarcheta" title="Храна за канарчета"><strong>Храна за канарчета</strong></a></h3> <p>Ако си любител на отглеждането на канарчета у дома, в Petify ще откриеш изкушаващи предложения за различни видове храна &ndash; суха и мека храна за канарчета, храна за новоизлюпени канарчета, семена за покълване. А с някои от продуктите ни получаваш и безплатна доставка!</p> <p>Orolux Gold Patee &ndash; мека яйчна храна за <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-orolux-gold-patee-yellow-canaries-meka-yaychna-hrana-za-jalti-kanari-025015-kg">жълти канари</a></span> и за <a href="https://petify.bg/product/versele-laga-orolux-gold-patee-red-canaries-meka-yaychna-hrana-za-cherveni-kanari-02505-kg">червени канари</a></p> <p>Breedingfood Bianco &ndash; суха яйчна храна за <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-breedingfood-bianco-suha-yaychna-hrana-za-beli-kanari-15-kg">бели канари</a></span> и <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-eggfood-dry-canaries-suha-yaychna-hrana-za-jalti-kanari-po-zayavka">жълти канари</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/versele-larga-germination-seeds-canary-semena-za-pokalvane-za-kanari-20-kg">Germination seeds canary &ndash; семена за покълване на канари</a></span></p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <h3><a href="https://petify.bg/category/hrani-za-nasekomoyadni-i-plodoyadni-ptici" title="Храна за насекомоядни и плодоядни птици"><strong>Храна за насекомоядни и плодоядни птици</strong></a></h3> <p>За насекомоядните птици сме приготвили апетитен микс от сушени насекоми <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-orlux-insect-mix-susheni-nasekomi-za-nasekomoyadni-ptici-75-gr">Orlux Insect Mix</a></span>, както и пълноценна екструдирана храна за <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-nutribird-uni-komplet-palnocenna-ekstrudirana-hrana-za-drebni-nasekomoyadni-i-plodoyadni-ptici-1-kg">дребни</a></span> и <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-nutribird-beo-komplet-palnocenna-ekstrudirana-hrana-za-meyna-i-drugi-golemi-nasekomoyadni-i-plodoyadni-ptici-500-gr">големи</a></span> насекомоядни и плодоядни птици.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <h2><strong>Лакомства за папагали и птици и деликатеси</strong></h2> <p>Награждавай птичките, които отглеждаш, като им предоставяш възможността да вкусят удоволствието чрез <a href="https://petify.bg/category/lakomstva-i-delikatesi" title="лакомства и деликатеси за птици">лакомства и деликатеси</a>.</p> <p>Подари забавление на домашния си любимец с <span><a href="https://petify.bg/product/jr-farm-birds-natural-gourmet-string-small-igrachka-lakomstvo">играчка лакомство JR Farm Birds Natural gourmet string small</a></span>.</p> <p><br /><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/jr-farm-birds-natural-gourmet-string-small-igracka-lakomstvo-image_60206ecb40065_1280x1280.jpeg" width="321" height="398" class="aligncenter" /></p> <p>&nbsp;</p> <h2><a href="https://petify.bg/category/mineralni-i-hranitelni-dobavki-za-ptici" title="Минерални и хранителни добавки за птици"><strong>Минерални и хранителни добавки за птици</strong></a></h2> <p>За подсилване на червения цвят на окраската, за да бъде тя красива и равномерно червена, предлагаме <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-oropharma-can-tax-ocvetitel-za-intenziven-cherven-cvyat-20150500-gr">Oropharma Can &ndash; Tax &ndash; оцветител за интензивен червен цвят</a></span>.</p> <p>За да бъде в безупречно здравословно състояние и да няма проблеми с храносмилателната система, без стомашно-чревни разстройства, давай на своята птичка <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-oropharma-oro-digest-hranitelna-dobavka-za-optimalen-hranitelen-balans-150500-gr">Oropharma Oro-Digest &ndash; хранителна добавка за оптимален хранителен баланс</a></span></p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <h2><strong>Пясък и торф</strong></h2> <p><span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-shell-sand-premium-marine-pyasak-ot-cherupki-ot-stridi-mideni-cherupki-morski-minerali-i-semena-ot-anason-5-kg">Versele Laga Shell Sand Premium Marine - пясък от черупки от стриди, мидени черупки, морски минерали и семена от анасон</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-terra-mix-estestven-torf-za-ptici-4-kg">Versele Laga - Terra Mix - естествен торф за птици</a></span></p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <h2><a href="https://petify.bg/category/kletki-za-papagali" title="Волиери и клетки за птици"><strong>Волиери и клетки за птици</strong></a></h2> <p>Домът на твоята птица е нейната клетка. Ние, от Petify, сме се погрижили да предоставим на теб и твоята птичка богато разнообразие от малки и големи клетки за папагали и кафези за птици. При нас ще откриеш онази дървена клетка за птици или клетка за канарчета, от която имаш нужда, за да подариш на пернатия си приятел удобство и уют.</p> <h3><strong>Малки клетки за папагали и птици</strong></h3> <p><a href="https://petify.bg/product/ferplast-luna-1-kletka-za-ptici-40-235-385-cm">Ferplast LUNA 1 - клетка за птици - 40 / 23.5 / 38.5 cм.</a></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-pagoda-white-kletka-za-ptici-47x295x50-cm">Ferplast PAGODA White - клетка за птици - 47x29,5x50 cм</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-cage-regina-brass-kletka-za-ptici-325-49-cm">Ferplast REGINA BRASS - клетка за птици - 32.5 / 49 cм.</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-luna-2-antique-brass-kletka-za-ptici-45x25x455-cm">Ferplast LUNA 2 Antique Brass - клетка за птици - 45x25x45,5 cм</a></span></p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <h3><strong>Средно големи клетки за папагали и други птици</strong></h3> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-palladio-3-kletka-za-ptici-49h30h65-sm">Ferplast PALLADIO Black - клетка за птици</a></span> в два размера - 49х30х65 см и 59х33х75 см</p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-bali-white-kletka-za-ptici-435-685-sm">Ferplast BALI WHITE - клетка за птици - 43.5 / 68.5 см.</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-rekord-4-black-kletka-za-ptici-59h33h57sm">Ferplast REKORD - клетка за птици - 59х33х57см</a></span></p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <h3><strong>Големи клетки за папагали и други птици </strong></h3> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-canto-black-kletka-za-ptici-71-h-38-h-605-sm">Ferplast CANTO Black - клетка за птици - 71 х 38 х 60,5 см.</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-piano-6-kletka-za-ptici-87h465h70-sm">Ferplast PIANO 6 - клетка за птици - 87х46,5х70 см</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-brio-mini-kletka-za-ptici-735-x-605-x-160-cm">Ferplast BRIO MINI - клетка за птици - 73,5 x 60,5 x 160 cм.</a></span></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/ferplast-canto-black-kletka-za-ptici-71-h-38-h-605-sm-image_602ce8bfa8943_1280x1280.jpeg" width="419" height="419" class="aligncenter" /></p> <p></p> <h3><strong>Дървени клетки за папагали и други птици</strong></h3> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-hemmy-darvena-kashta-za-ptici-na-kolela-845-h-655-h-165-cm">Ferplast HEMMY - дървена къща за птици на колела - 84,5 х 65,5 х 165 cм.</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-wilma-darvena-voliera-za-ptici-83-67-1585-sm">Ferplast WILMA - дървена волиера за птици - 83 / 67 / 158,5 см.</a></span></p> <p>&nbsp;</p> <h2><strong>Оборудване за клетки за птици</strong></h2> <p>С новата ни категория &bdquo;Птици&ldquo; можеш да откриеш и <a href="https://petify.bg/category/oborudvane-za-kletki-za-ptici" title="Оборудване за клетки на птици">оборудване за клетките</a> на твоите крилати домашни любимци. Можеш да вземеш с безплатна доставка различни видове стойки за клетки на марката Ferplast:</p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-stand-f-1-stoyka-za-kletki-luna-rekord-1-giusy-byala">Ferplast STAND F 1 - стойка за клетки LUNA, REKORD 1, GIUSY - бяла</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-stand-f-3-stoyka-za-kletka-regina">Ferplast STAND F 3 - стойка за клетка REGINA</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-sumet-63-wood-stoyka-za-kletka-greta">Ferplast SUMET 63 WOOD - дървена стойка за клетка GRETA</a></span></p> <p><span><a href="https://petify.bg/product/ferplast-stand-f-54-stoyka-za-kletka-za-ptici-kafyava">Ferplast STAND F 54 - стойка за клетка за птици - кафява</a></span></p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <h2><a href="https://petify.bg/category/grija-za-pticite" title="Грижа за птиците"><strong>Грижа за птиците</strong></a></h2> <p>При грижата за доброто храносмилане, дейността на стомаха и отличното усвояване на храната, ти препоръчваме <span><a href="https://petify.bg/product/versele-laga-oropharma-probi-zyme-kombinaciya-ot-probiotici-i-enzimi-za-chrevniya-trakt-200-gr">Versele Laga - Oropharma Probi - Zyme - комбинация от пробиотици и ензими за чревния тракт</a></span>.</p> <p>&nbsp;</p> <h2><strong>Petify &ndash; доставяме доза щастие!</strong></h2> <p>В нашия <a href="https://petify.bg/category/vsichki-produkti" title="Онлайн зоомагазин Petify">онлайн зоомагазин</a> можеш да откриеш всичко, от което имаш нужда, за да направиш своя домашен любимец истински щастлив!</p> <p>Поръчай с безплатна доставка до цялата страна, при поръчка над 50 лв.!</p> <p>Свържи се с нас на тел.: 087 996 5857 и поръчай през нашия онлайн зоомагазин: <a href="https://petify.bg/">https://petify.bg/</a></p> <p><span>Последвай ни и във&nbsp;</span><a href="https://www.facebook.com/petcarebul" title="Petcare-bg">Facebook</a><span>&nbsp;и&nbsp;</span><a href="https://www.instagram.com/petcarebg/" title="Petcare Bulgaria">Instagram</a><span>!</span></p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки