Нужда от помощ? Обадете ни се днес
087 996 5857

Меню
Меню
Най-добрата храна за домашни любимци

Mar/ 2/2021

Най-добрата храна за домашни любимци

Ние, от Petify, доставяме доза щастие на твоя любимец!

Храна за домашни любимци – това е тайната, която прави верните ти приятелчета радостни и истински удовлетворени! Всяко животинче обожава вкусната храна – щом я види и усети, очичките му грейват и апетитът се събужда от не толкова дълбокия си сън.

Ако зависеше от твоя домашен любимец, уникалният вкус и голямото количество храна биха му били напълно достатъчни, за да живее щастливо и мързеливо. Като добър стопанин обаче твоя е задачата да се погрижиш за това, освен апетитна, храната да бъде здравословна и подходяща, според нуждите и породата на твоя любимец.

 

В онлайн зоомагазин Petify ще откриеш най-добрата храна за домашни любимци!

Представи си онази толкова обичана физиономия, когато малкото ти приятелче сякаш се усмихва. Е, ние, от Petify, обожаваме да предизвикваме подобни сладки и вълнуващи личица, като доставяме доза щастие! Мисията ни е да глезим животинчето ти с най-добрата храна за домашни любимци. Искаме то да бъде пълно с енергия за приятни разходки с теб и за весели игри... А защо не и за малко бели?!

Преди всичко обаче, държим домашният ти любимец да е напълно здрав! А ключът към истинското здраве се крие в пълноценното и балансирано хранене. То зарежда твоя любимец с всички полезни вещества, които са му необходими.

В Petify знаем, че колкото и да ни се иска, не всички животинчета могат да се радват на живот без здравословни проблеми. Затова обръщаме специално внимание и на любимците с по-специални нужди, като предлагаме продукти, подходящи за тях – при нарушена чернодробна функция, чувствителен стомах, наднормено тегло, кастрация и др. 

Работим само с доказали се марки храна за домашни любимци!

В Petify се гордеем, че сме изградили партньорства с едни от най-предпочитаните, доказали се през годините световни марки и брандове. Работейки с тях, ние предлагаме най-добрата храна за твоя домашен любимец – висококачествена и здравословна.

Партньорствата ни пряко с производителите ни дават още една прекрасна възможност - да ти предложим едни от най-добрите цени на пазара. Именно заради нашите отношения с производителите, при нас, в Petify, винаги можеш да откриеш различни и неустоими промоции, а често и вълнуващи игри с много готини награди!

Ето и част от световните марки храна за домашни любимци, чиито продукти ще откриеш в онлайн зоомагазин Petify:

 

Royal Canin

Royal Canin предлага огромно разнообразие от висококачествена храна за кучета и котки вече повече от 50 години, като спада към премиум ценовия клас. Продуктите на Royal Canin са насочени към удовлетворяване на нуждата от здравословно и пълноценно хранене за домашните любимци.

Ветеринарите в България често препоръчват Royal Canin. Продуктите им са адаптирани според породата на твоето животинче, както и според възрастта – дали то е все още малко кученце или котенце, дали е в зряла или напреднала възраст и дали има някакви по-специални нужди.

С богатата си история, брандът Royal Canin се е доказал сред потребителите и определено е една от най-предпочитаните марки храна за домашни любимци.

Purina Pro plan

Purina Pro plan предлага висококачествена храна за домашни любимци на достъпна цена. Продуктите на марката са се доказали във времето, заради непрестанните иновативни начини за подобряване на качеството на храната, здравето и живота на котките и кучетата, чрез доброто хранене.

Това е и причината, Purina Pro plan да предлага продукти, подходящи и за по-специални нужди – дентално здраве, чувствителна кожа, кастрация, контрол на теглото и др.

Ownat

Ownat е изключително предпочитана марка храна за домашни любимци с високо качество, заради съдържанието на изцяло натурални съставки и богато разнообразие от хранителни вещества. В продуктите на Ownat не може да става и дума за оцветители и консерванти! В основата им стои прясно месо и риба – една от тайните на Ownat, която прави предлаганите от тях храни изключително полезни.

 

Hill’s

Hill’s е още един добре известен бранд, който се фокусира върху храната за кучета и котки, като се позовава на науката. Hill’s се грижи за нуждите на домашните любимци през целия им жизнен цикъл. Обръща внимание и на животинчетата с по-специални нужди, като пуска серия продукти, адаптирани към проблемите и нуждите им. Основната мисия на Hill’s е да подобри живота на домашия ти любимец, чрез правилно и балансирано хранене.

 

Brit

Brit е чешка семейна компания - производител на храна за домашни любимци с близо 30 годишна история. Котките и кучетата, чиито стопани предпочитат Brit, се радват на храна, която организмът им усвоява бързо и лесно. Brit също предлага храна за домашни любимци със специални нужди.

 

Eukanuba

Eukanuba – в превод, това означава нещо „върховно“  –  точно какъвто и вкус предлага на своите малки клиенти тази марка. Eukanuba е бранд с половин вековна история, който се задържа на пазара най-вече заради висококачествената си храна за домашни любимци. Една от тайните в рецептите на Eukanuba е животинският протеин – точно това е един от признаците, че храната е здравословна и пълноценна.

 

Petner

Petner е по-млада полска марка храна за домашни любимци, която напълно успешно се грижи за това котките и кучетата да бъдат сити и щастливи. Всеки техен продукт е с внимателно подбрани съставки, които правят храната балансирана, висококачествена, изключително полезна и богата на хранителни вещества.

Raw Paleo

Raw Paleo също е млад бранд, но по нищо не отстъпва на останалите. Продуктите на Raw Paleo са изцяло насочени към здравето на четириногите ни приятели и съдържат прясно месо, зеленчуци и полезни съставки. Не съдържат глутен, консерванти и алергени.

Petify – доставяме доза щастие!

Ние, от Petify, сме силно загрижени за здравето на твоя домашен любимец! Затова ти напомняме, в случай че забележиш нещо необичайно при процеса на хранене, незабавно да се обърнеш към ветеринарен лекар! Отнасяй се с любов и грижа към твоя най-добър приятел, като се грижиш за здравето му.

В нашия онлайн зоомагазин можеш да откриеш богато разнообразие от различни видове храна за домашни любимци на още много известни и висококачествени марки храни, диети, витамини, хранителни добавки и още много дуги!

Поръчай с безплатна доставка до цялата страна, при поръчка над 50 лв.

Свържи се с нас на тел.: 087 996 5857 и поръчай през нашия онлайн зоомагазин: https://petify.bg/

Последвай ни и във Facebook и Instagram!

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Petify

Petify

Най-добрата храна за домашни любимци

Най-добрата храна за домашни любимци | Petify

Храна за домашни любимци – в онлайн зоомагазин Petify ще откриеш най-добрите марки: Royal Canin, Purina Pro plan, Ownat, Hill’s, Brit, Eukanuba, Raw Paleo Храна за домашни любимци – в онлайн зоомагазин Petify ще откриеш най-добрите марки: Royal Canin, Purina Pro plan, Ownat, Hill’s, Brit, Eukanuba, Raw Paleo 2021-03-02T14:23:41+03:00 Най-добрата храна за домашни любимци

<h2 class="text-aligncenter"><em>Ние, от Petify, доставяме доза щастие на твоя любимец!</em></h2> <p><strong></strong></p> <p><strong>Храна за домашни любимци</strong> &ndash; това е тайната, която прави верните ти приятелчета радостни и истински удовлетворени! Всяко животинче обожава вкусната храна &ndash; щом я види и усети, очичките му грейват и апетитът се събужда от не толкова дълбокия си сън.</p> <p>Ако зависеше от твоя домашен любимец, уникалният вкус и голямото количество храна биха му били напълно достатъчни, за да живее щастливо и мързеливо. Като добър стопанин обаче твоя е задачата да се погрижиш за това, освен апетитна, храната да бъде здравословна и подходяща, според нуждите и породата на твоя любимец.</p> <p>&nbsp;</p> <h2><strong>В онлайн зоомагазин Petify ще откриеш най-добрата храна за домашни любимци!</strong></h2> <p>Представи си онази толкова обичана физиономия, когато малкото ти приятелче сякаш се усмихва. Е, ние, от Petify, обожаваме да предизвикваме подобни сладки и вълнуващи личица, като доставяме доза щастие! Мисията ни е да глезим животинчето ти с <strong>най-добрата храна за домашни любимци</strong>. Искаме то да бъде пълно с енергия за приятни разходки с теб и за весели игри... А защо не и за малко бели?!</p> <p>Преди всичко обаче, държим домашният ти любимец да е напълно здрав! А ключът към истинското здраве се крие в пълноценното и балансирано хранене. То зарежда твоя любимец с всички полезни вещества, които са му необходими.</p> <p>В Petify знаем, че колкото и да ни се иска, не всички животинчета могат да се радват на живот без здравословни проблеми. Затова обръщаме специално внимание и на любимците с по-специални нужди, като предлагаме продукти, подходящи за тях &ndash; при нарушена чернодробна функция, чувствителен стомах, наднормено тегло, кастрация и др.&nbsp;</p> <p><strong></strong></p> <h2><strong>Работим само с доказали се марки храна за домашни любимци!</strong></h2> <p>В Petify се гордеем, че сме изградили партньорства с едни от най-предпочитаните, доказали се през годините световни марки и брандове. Работейки с тях, ние предлагаме най-добрата храна за твоя домашен любимец &ndash; висококачествена и здравословна.</p> <p>Партньорствата ни пряко с производителите ни дават още една прекрасна възможност - да ти предложим едни от най-добрите цени на пазара. Именно заради нашите отношения с производителите, при нас, в Petify, винаги можеш да откриеш различни и неустоими промоции, а често и вълнуващи игри с много готини награди!</p> <p>Ето и част от световните марки храна за домашни любимци, чиито продукти ще откриеш в <strong><a href="https://petify.bg/category/vsichki-produkti" title="Онлайн зоомагазин Petify">онлайн зоомагазин Petify</a></strong>:</p> <p>&nbsp;</p> <h3><strong>Royal Canin </strong></h3> <p><strong><a href="https://petify.bg/category/vsichki-produkti?vendors=royal-canin" title="Royal Canin">Royal Canin</a></strong> предлага огромно разнообразие от висококачествена храна за кучета и котки вече повече от 50 години, като спада към премиум ценовия клас. Продуктите на Royal Canin са насочени към удовлетворяване на нуждата от здравословно и пълноценно хранене за домашните любимци.</p> <p>Ветеринарите в България често препоръчват Royal Canin. Продуктите им са адаптирани според породата на твоето животинче, както и според възрастта &ndash; дали то е все още малко кученце или котенце, дали е в зряла или напреднала възраст и дали има някакви по-специални нужди.</p> <p>С богатата си история, брандът Royal Canin се е доказал сред потребителите и определено е една от най-предпочитаните марки храна за домашни любимци.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/suha-hrana-za-kuceta-royal-canin-labrador-retriever-junior-12-kg-image_5ffcd5b8e22a7_1280x1280.jpeg" width="386" height="386" class="aligncenter" /></p> <p></p> <h3><strong>Purina Pro plan</strong></h3> <p><strong><a href="https://petify.bg/category/vsichki-produkti?vendors=purina" title="Purina Pro plan">Purina Pro plan</a></strong> предлага висококачествена храна за домашни любимци на достъпна цена. Продуктите на марката са се доказали във времето, заради непрестанните иновативни начини за подобряване на качеството на храната, здравето и живота на котките и кучетата, чрез доброто хранене.</p> <p>Това е и причината, Purina Pro plan да предлага продукти, подходящи и за по-специални нужди &ndash; дентално здраве, чувствителна кожа, кастрация, контрол на теглото и др.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/purina-pro-plan-delicate-senior-7-hrana-za-kotki-nad-7-godisna-vazrast-s-puesko-meso-1-5kg-image_6006037dde7f4_1920x1920.jpeg" width="402" height="402" class="aligncenter" /></p> <p></p> <p></p> <h3><strong>Ownat</strong></h3> <p><strong><a href="https://petify.bg/category/vsichki-produkti?vendors=ownat" title="Ownat">Ownat</a></strong> е изключително предпочитана марка храна за домашни любимци с високо качество, заради съдържанието на <strong>изцяло натурални съставки</strong> и богато разнообразие от хранителни вещества. В продуктите на Ownat не може да става и дума за оцветители и консерванти! В основата им стои прясно месо и риба &ndash; една от тайните на Ownat, която прави предлаганите от тях храни изключително полезни.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/naturalna-suha-hrana-ownat-classic-duck-s-prasno-patesko-meso-za-porasnali-kuceta-ot-vsicki-porodi-4-kg-15-kg-image_600fed0f8a925_1280x1280.jpeg" width="445" height="445" class="aligncenter" /></p> <p>&nbsp;</p> <h3><strong>Hill&rsquo;s </strong></h3> <p><strong><a href="https://petify.bg/category/vsichki-produkti?vendors=hills" title="Hill&rsquo;s">Hill&rsquo;s</a></strong> е още един добре известен бранд, който се фокусира върху храната за кучета и котки, като се позовава на науката. Hill&rsquo;s се грижи за нуждите на домашните любимци през целия им жизнен цикъл. Обръща внимание и на животинчетата с по-специални нужди, като пуска серия продукти, адаптирани към проблемите и нуждите им. Основната мисия на Hill&rsquo;s е да подобри живота на домашия ти любимец, чрез правилно и балансирано хранене.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/hills-treats-healthy-mobility-lakomstvo-za-zdravi-stavi-220gr-image_5ffb94534082b_1920x1920.jpeg" width="405" height="405" class="aligncenter" /></p> <p>&nbsp;</p> <h3><strong>Brit</strong></h3> <p><strong><a href="https://petify.bg/category/vsichki-produkti?vendors=brit" title="Brit">Brit</a></strong> е чешка семейна компания - производител на храна за домашни любимци с близо 30 годишна история. Котките и кучетата, чиито стопани предпочитат Brit, се радват на храна, която организмът им усвоява бързо и лесно. Brit също предлага храна за домашни любимци със специални нужди.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/dopalvasa-hrana-za-kastrirani-kotki-brit-care-cat-snack-superfruits-salmon-sas-somga-sipka-i-cervena-borovinka-100gr-image_60115ae28a3df_300x300.jpeg" class="aligncenter" /></p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <h3><strong>Eukanuba</strong></h3> <p><strong><a href="https://petify.bg/category/vsichki-produkti?vendors=eukanuba" title="Eukanuba">Eukanuba</a></strong> &ndash; в превод, това означава нещо &bdquo;върховно&ldquo; &nbsp;&ndash; &nbsp;точно какъвто и вкус предлага на своите малки клиенти тази марка. Eukanuba е бранд с половин вековна история, който се задържа на пазара най-вече заради висококачествената си храна за домашни любимци. Една от тайните в рецептите на Eukanuba е животинският протеин &ndash; точно това е един от признаците, че храната е здравословна и пълноценна.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/eukanuba-working-endurance-suha-hrana-za-kuceta-s-visoki-natovarvania-pri-upraznenia-ili-rabota-19kg-image_600fdfb1be452_600x600.jpeg" class="aligncenter" /></p> <p>&nbsp;</p> <h3><strong>Petner</strong></h3> <p><strong><a href="https://petify.bg/category/vsichki-produkti?vendors=petner" title="Petner">Petner</a></strong> е по-млада полска марка храна за домашни любимци, която напълно успешно се грижи за това котките и кучетата да бъдат сити и щастливи. Всеки техен продукт е с внимателно подбрани съставки, които правят храната балансирана, висококачествена, изключително полезна и богата на хранителни вещества.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/petner-adult-extra-large-lamb-palnocenna-hrana-za-kuceta-ot-gigantski-porodi-i-vazrast-nad-12-meseca-12-kg-image_601d034e79f6e_1920x1920.jpeg" width="380" height="649" class="aligncenter" /></p> <h3><strong>Raw</strong> <strong>Paleo</strong></h3> <p><strong><a href="https://petify.bg/category/vsichki-produkti?vendors=rawpaleo" title="Raw Paleo">Raw Paleo</a></strong> също е млад бранд, но по нищо не отстъпва на останалите. Продуктите на Raw Paleo са изцяло насочени към здравето на четириногите ни приятели и съдържат прясно месо, зеленчуци и полезни съставки. Не съдържат глутен, консерванти и алергени.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/21638/files/image/raw-paleo-adult-large-visokokacestvena-hrana-za-kuceta-image_5ff71012d6477_1280x1280.jpeg" class="aligncenter" width="366" height="518" /></p> <h2><strong>Petify &ndash; </strong><strong>доставяме доза щастие! </strong></h2> <p>Ние, от <strong><a href="https://petify.bg/" title="Petify - онлайн зоомагазин">Petify</a></strong>, сме силно загрижени за здравето на твоя домашен любимец! Затова ти напомняме, в случай че забележиш нещо необичайно при процеса на хранене, незабавно да се обърнеш към ветеринарен лекар! Отнасяй се с любов и грижа към твоя най-добър приятел, като се грижиш за здравето му.</p> <p>В нашия онлайн зоомагазин можеш да откриеш богато разнообразие от различни видове храна за домашни любимци на още много известни и висококачествени марки храни, диети, витамини, хранителни добавки и още много дуги!</p> <p>Поръчай с безплатна доставка до цялата страна, при поръчка над 50 лв.</p> <p>Свържи се с нас на тел.: 087 996 5857 и поръчай през нашия онлайн зоомагазин: <a href="https://petify.bg/">https://petify.bg/</a></p> <p><span>Последвай ни и във&nbsp;</span><a href="https://www.facebook.com/petcarebul" title="Petcare-bg">Facebook</a><span>&nbsp;и&nbsp;</span><a href="https://www.instagram.com/petcarebg/" title="Petcare Bulgaria">Instagram</a><span>!</span></p> <p><strong>&nbsp;</strong></p>

Сравнение на продукти